Δάσκαλοι και Θεραπευτές Usui Reiki και Angelic Reiki

Ασπασία Λαρεντζάκη

Με 30 χρόνια εμπειρίας ως Διαισθητική Πνευματική Σύμβουλος και Ενεργειακή θεραπεύτρια Η Ασπασία χρησιμοποιεί τις ικανότητες της στο channeling-διαμεσότητα και την εκπαίδευση της ως Ρέικι Θεραπεύτρια και Βοηθός Φυσικοθεραπευτή για να βοηθήσει ανθρώπους με τις σχέσεις, την πνευματική πρόοδο, την υγεία, την ευημερία, τις προκλήσεις, την καριέρα ή οποιεσδήποτε άλλες προκλήσεις της ζωής .

Η γνώση της στο Usui Reiki Ryoho και άλλους μεθόδους θεραπείας καθοδηγεί τους ανθρώπους στην διαύγεια, στο σκοπό , στην ενδυνάμωση και στην αγάπη για τον εαυτό τους. Έχει αφιερώσει τη ζωή της για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τη δική τους αλήθεια και να προχωρήσουνε από εκεί .

Η Ασπασία κάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, καθώς και εργαστήρια για την ενέργεια, την αυτογνωσία, τον διαλογισμό και όλα τα επίπεδα του Reiki.

Η εκπαίδευσή της περιλαμβάνει:

• Master Teacher Usui Reiki Ryoho
• Channeling
• Πιστοποιημένη Δασκάλα Αγγελικού Ρέικι
• Πιστοποίηση σε επίπεδο Advanced Pranic Healing
• Πτυχίο Βοηθός Φυσικοθεραπείας

Δασκαλοι Usui Reiki

Λαρεντζακη Ασπασια
Καλαμαρακης Θεοδωρος
Καρανικολα Ευαγγελια

Θεραπευτες 2ου Βαθμου
Λαρεντζακης Ιωαννης
Μπασια Ειρηνη
Γεργερακη Ελενη
Λαρεντζακης Ευαγγελος
Τσιναρακη Ευανθια
Capellan Aroldina
Καπλανη Σωτηρια
Σκουρα Χριστινα
Bragg Ελενη
Jacque Κλαουντια

Δασκαλοι Angelic Reiki
Λαρεντζακη Ασπασια
Λαρεντζακης Ευαγγελος
Λαρεντζακης Εμμανουηλ

One Response to Δάσκαλοι και Θεραπευτές Usui Reiki και Angelic Reiki

  1. nikos says:

    den tha hthela na rwthsw kati gia to reiki apla giati kserw poly kala ti einai poy se odhgh .to mono poy hthela na rwthsw einai ti stoixhzoyn oi ephskepsois.a k allh mia erwthsh gnwstos moy exei parei k ton 3 bathmo poly grhgora eno htan akpoio eylogo diasthma arketo ston 1.yparxei anaggh na paroyn perhsoteroi mathites to 2,3 bathmo grhgorotera;

Αφήστε μια απάντηση