Το εσωτερικό μας παιδί

Για να γνωρίσετε το εσωτερικό σας παιδί ενας καλός τρόπος είναι το παιχνίδι. Είναι ενας θαυμάσιος τρόπος το παιχνίδι για να ανακαλύψετε τις ανάγκες σας, ειδικά εκείνες που αφήσατε πίσω, στην παιδική σας ηλικία. το παιχνίδι θα τις φέρει αυτόματα στην επιφάνεια. ‘Οταν ενεργοποιηθούν μερικές απο αυτές θα ωριμάσουν και θα πάρουν τη μορφή των πραγματικών αναγκών σας ως ενήλικα.Το παιχνίδι είναι ενας υπέροχος τρόπος για να καταλάβετε οτι οι ανάγκες σας είναι καλές και ότι αυτό που είστε είναι πολύτιμο και μοναδικό.Σας βοηθά αποτελεσματικά να εκδηλώνετε θετικά συναισθήματα για τον εαυτό σας.
Θα πρότεινα να διαθέτετε μια ώρα περίπου καθημερινά για να κάνετε αυτό που εσεις θέλετε. Προγραμματίστε την ώρα αυτή σαν να πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού και ικανοποιήστε την επιθυμία.Φορέστε αυτό που θέλετε να φορέσετε οσο υπερβολικό και αν σας φαίνεται.Φάτε οτι θέλετε, βάλτε όποια μουσική προτιμάτε, αφεθείτε και απολαύστε τον εαυτό σας.Όταν θα έχετε συνηθίσει την τακτική ώρα του παιχνιδιού, θα παρατηρήσετε οτι υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στις ανάγκες του εσωτερικού παιδιού και του ενήλικα.Καλωσόρισες μικρέ μου εαυτέ…..

This entry was posted in Ενημερώσεις. Bookmark the permalink.

2 Responses to Το εσωτερικό μας παιδί

 1. maria says:

  Πιάνω συνέχεια την ευατό μου να μην χαίρεταυι τίποτα κατά την διάρκεια της ημέρας. Το μόνο που κάνω είναι να δίνω μια μάχη με το ρολόι, για να μπορέσω να προλάβω όλες τις υποχρεώσεις μου δουλειά, σπίτι, παιδιά.
  Το παραπάνω παιχνίδι της μιάς ώρας είναι πιο σημαντικό από ότι φαίνεται.
  Το να έχουμε τον εαυτό μας ευχαριστημένο είναι το μυστικό για να έχουμε την υγεία μας και να μην απασχολήσουν ποτέ ο μυϊκός και ψυχικός πόνος.
  Η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία.

  • admin says:

   Συμφωνώ απόλυτα ότι η πρόληψη είναι καλύτερη απο την θεραπεία.τώρα για να καταφέρουμε να βρούμε τη χαρά στη ζωή μας ,χρειάζεται να κάνουμε κάποια πράγματα στην καθημερινότητα μας , και ενα απο αυτά είναι και το παιχνίδι. Δεν φτάνει όμως ούτε και αυτό.Προς το παρόν αυτό που θα ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι σημαίνει για μας χαρά, γιατί ο καθένας μας έχει καταγράψει μέσα του διαφορετικά τη χαρά.

Αφήστε μια απάντηση