Άγγελοι και Αρχάγγελοι

Όλοι οι Άγγελοι και οι Άρχαγγελοι εκφράζουν θεικές και πνευματικές ποιότητες όπου υπάρχουν μέσα σε κάθε άνθρωπο. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με την ενέργεια τους, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να βγάλουμε το πέπλο, δηλ. να ενεργοποιηθούμε και ν’ ανακαλύψουμε ότι έχουμε αυτές τις συνδέσεις και αυτές τις ποιότητες.
Όλοι μας κάποιες στιγμές της ζωής μας έχουμε νοιώσει την επαφή με κάποιον Άγγελο ή Άρχαγγελο, ή νοιώθοντάς τον, ή βλέποντάς τον, ή μια ευχάριστη αίσθηση ,ή σαν κάποιος να μας καθοδηγεί, ή να αποκτάμε δύναμη, κουράγιο σε κάποια δύσκολη κατάσταση, ή ασφάλεια.
Οι Αρχάγγελοι καθοδηγούν και συμβουλεύουν πάνω σε συγκεκριμένους τομείς εκει που αντιστοιχεί η ενέργεια του καθενός. Οι Άγγελοι έχουν διάφορες ειδικεύσεις και διαφορετικές λειτουργίες που βοηθούν με αμέτρητους τρόπους.   Ο καθένας μας εχει το δικό του φύλακα Άγγελο που είναι πάντα μαζί μας σ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας.
Οι  Άγγελοι βρίσκονται γύρω μας και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να τους καλέσουμε και να τους ζητήσουμε τη βοήθεια τους για οτιδήποτε θέμα μας απασχολεί.Ποτέ δεν επεμβαίνουν στο πεδίο μας παρά μόνο σε ορισμένες καταστάσεις.Έρχονται μόνο όταν εμεις τους καλέσουμε.
Πάντα ευχαριστούμε τους Άγγελους για την βοήθεια τους και  για  τις ευλογίες τους.

This entry was posted in Ενημερώσεις. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση